k
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed do eiusmod tempor
incididunt ut labore et dolore magna.
amandabjörk.se | Sysav | Ny webbdesign
479
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-479,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Webbdesign

Ny webbdesign

 

Kund

Sysav

Arbetsgivare

Blinka Blå

 

Sysav står för Sydskånes avfallsaktiebolag. Till bolaget hör två helägda dotterbolag: Sysav Utveckling AB, som arbetar med forskning och utveckling samt Sysav Industri AB. Sysav Industri AB hanterar industri- och verksamhetsavfall, samt hushållsavfall från andra än ägarkommunerna. Moderbolaget Sysav hanterar hushållsavfall från ägarkommunerna.

 

Vi har tagit höjd för vad besökare främst har letat efter på Sysavs webbsida och gjort detta mer lättillgängligt. Till detta har vi tagit fram nya färger, ikoner och grafiska element – för att ha en röd tråd genom hela sidan så man får in en visst beteende på sidan.

 

Vi anpassat sidan enligt webbriktlinjer. Färgkontraster, typsnitt och grafiska element är alla testade och designen har utformats för att vara lättnavigerad.

 

Länkar

Sysav: www.sysav.se